Referat: Hede IK - Stuguns BK

Söderåsen IP, Hede 240615
Slutresultat: 3-1 (1-1)

Vi åkte till Hede med en tunn trupp. Vi hade tre avstängda men kunde mönstra en bra startelva åtminstone.

SBK gjorde en jämn 1a halvlek. Hede kontrollerade första delen av halvleken men sen kom vi in matchen på ett positivt sätt och kunde skapa några, lägen halvchanser. SBK kunde dock ta ledningen i 13e minuten via ett självmål efter en miss i Hedeförsvaret.

Tyvärr kunde Hede kvittera i minut 42 till 1-1 gm Johan Backman. Pass från Henric Schwarz på bortre. Relativt jämn 1a halvlek. Halvtid 1-1.

2a halvlek : Tyvärr som så många ggr förr så tappar vi i 2a halvlek. Hede gör 2-1 i 51a minuten gm Kevin Dahlberg. Hede tar över matchen mer och mer och har större bollinnehav än oss. Men vi har ändå ett bra försvarsspel och har möjligheten några ggr att kvittera.

Men i 85e min gör Hede 3-1 genom Kevin Dahlberg igen, och då känns det matchen går oss ur händerna.

Tyvärr förlust igen, Rättvist ändå, men alla gjorde vad dom kunde.

Bäst i Stugun; Nils Jonsson. Även Anders Roos duktig i målet.
Johan Sahlin och Kahled svarade också för gedigna insatser. Alex Eriksson gjorde sin första match för i år.

Slutresultat: 3-1 till Hede.